Educació física i la seva didàctica I [102051]
Estrada Aguilar, Joan
Galera Pérez, Antonio David.
Lopez Cancho, Judith
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Physical Education and its Teaching I
Títol variant: Educación física y su didáctica I
Data: 2017-18
Resum: Aquesta assignatura es desenvolupa a tercer curs i dóna continuïtat a l'assignatura d'Educació Física en l'Etapa Primària de 5 crèdits que es va realitzar a segon curs del Grau de Magisteri d'Educació Primària. Els objectius formatius de l'assignatura són els següents: · Comprendre els principis pedagògics de l'Educació Física (EF) que contribueixen a la formació personal, cultural i social. · Assolir una concepció educativa que valori l'activitat física com a essencial per a la formació integral de la persona. · Assolir un coneixement bàsic dels fonaments conceptuals de l'EF. · Conèixer el currículum de l'Àrea d'Educació Física a l'etapa d'Educació Primària. · Conèixer procediments per a la docència de l'Educació Física a l'etapa d'Educació Primària. · Vivenciar en un context de pràctica d'activitat física els continguts de l'assignatura. · Progressar en el domini de les competències professionals del magisteri en Educació Primària des de l'àmbit de l'Educació Física.
Resum: This module takes place in the third year and is a continuation to the 5-credit module Physical Education in the Primary Stage, which the students took in the second year of their programmein teaching in primary education. The module has the following training goals: - Understand the pedagogical principles of physical education (PE) that contribute topersonal, cultural and social training. - Develop a conception of education that values physical activity as essential for theintegral formation of the person - Achieve a basic understanding of the conceptual foundations of PE. - Know the PE curriculum in primary education. - Know procedures for teaching PE in primary education. - Getting experience of the content of the course through practicing physical activity. - Acquire further professional skills in primary education teaching in the field of physical education. 1.
Resum: Esta asignatura se desarrolla en el tercer curso y da continuidad a la asignatura de Educación Física en la Etapa Primaria de 5 créditos que se realizó en segundo curso del Grado de Magisterio de Educación Primaria. Los objetivos formativos de la asignatura son los siguientes: · Comprender los principios pedagógicos de la Educación Física (EF) que contribuyen a la formación personal, cultural y social. · Lograr una concepción educativa que valore la actividad física como esencial para la formación integral de la persona. · Lograr un conocimiento básico de los fundamentos conceptuales de la EF. · Conocer el currículum del área de EF en la etapa de Educación Primaria. · Conocer procedimientos para la docencia de la EF a la etapa de Educación Primaria. · Vivenciar en un contexto de práctica de actividad física los contenidos de la asignatura. · Progresar en el dominio de las competencias profesionales del magisterio en Educación Primaria desde el ámbito de la Educación Física.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Educació Primària [2500798]
Pla d'estudis: Grau en Educació Primària [896]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 82.0 KB

Anglès
5 p, 79.8 KB

Castellà
7 p, 86.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2017-07-07, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir