La intimitat i la privacitat del treballador en l'era de les TIC
Pujadas Fernàndez, Jordi
Pérez Francesch, Joan Lluís, 1959-, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Política i de Dret Públic)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Date: 2017
Description: 42 pag.
Abstract: El present treball neix a partir de dues reflexions. La primera d'elles consistia en l'estudi de l'autonomia del treballador, la seva llibertat d'actuació i la seva intimitat en el marc d'una relació laboral, i per tant, sota la organització i direcció empresarial. Degut a l'extensió, la complexitat i el caràcter interdisciplinari que requeriria tal projecte, la idea s'ha concretat cap a l'esfera més personal, convertint-se en un estudi sobre el dret a la intimitat i a la privacitat de les persones en el seu lloc de treball. La segona idea, annexada a la primera, consisteix a tenir present que vivim en l'anomenada societat de la informació i que actualment s'està produint un debat sobre l'ús de les noves tecnologies i la repercussió que te sobre la intimitat i la privacitat de les persones. Tenint en compte, que l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació afecta als treballadors de manera global i evolutiva. L'objecte d'aquest estudi serà analitzar i intentar determinar si, en la situació actual, existeix realment el dret a la privacitat i a la intimitat del treballador. I si és així, veure com s'articula, si es troba limitat, en quines problemàtiques es troba el seu exercici i com es resolen aquestes situacions.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català
Studies: Relacions laborals [2500258]
Study plan: Grau en Relacions Laborals [806]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject: Societat de la informació ; Dret a la privadesa ; Drets dels treballadors ; Noves tecnologies ; Privacitat i treball ; Intimitat del treballador ; Tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) ; Sociedad de la información ; Nuevas tecnologías ; Privacidad y trabajo ; Intimidad del trabajador ; Tecnologías de la Información y la Comunicación (TIC)



42 p, 204.4 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Law Faculty. TFG

 Record created 2017-07-10, last modified 2022-05-01



   Favorit i Compartir