Fisiologia Humana [103252]
Jiménez Farrerons, Marcel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)
Fernandez, Ester
Vergara, Patri (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)
Fernández-Blanco, Joan Antoni
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2017-18
Resum: L' assignatura Fisiologia Humana és una assignatura de formació bàsica que es cursa durant el primer semestre del segon any del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments. El principal objectiu és que l'estudiant adquireixi els coneixements fonamentals de les funcions orgàniques i de com es regulen. Degut a que en el grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments no es contempla la matèria anatomia, en l'assignatura Fisiologia Humana s'impartiran també els conceptes d'estructura del organisme necessaris per entendre els processos fisiològics. Els coneixements que ha d'haver adquirit l'estudiant un cop superada l'assignatura s'estructuren en els següents grans blocs: 1- Principis fisiològics i fisiologia dels teixits excitables. 2- Regulació endocrina del organisme. 3- Funcions del sistema gastrointestinal. 4- Funció reproductora. 1 5- Funcions cardiovascular i respiratòria 6- Fisiologia renal. Els coneixements que s'imparteixen en aquesta assignatura han de ser la base per entendre conceptes que s'explicaran posteriorment, com per exemple els relacionats amb la Toxicologia, la Nutrició, la Composició i propietats dels aliments, La producció d'aliments etc.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 85.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2017-07-14, darrera modificació el 2023-01-29



   Favorit i Compartir