Televisades : un documental sobre la visibilització de la violència masclista als mitjans
Guillamón Pérez, Marina
Soto Sanfiel, María Teresa, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: Televisadas : un documental sobre la visibilización de la violencia de género en los medios
Additional title: Televised : a documentary on the violence against women media treatment
Date: 2017
Description: 46 pag.
Abstract: Documental sobre la visibilització i el tractament de la violència masclista a la televisió, on s'analitzen i es debaten les possibles conseqüències del mal tractament informatiu en víctimes, però també en la possible perpetuació de la violència masclista. Compta amb entrevistats del camp del periodisme i a la comunicació, però també amb membres d'associacions de suport a les dones que han patit violència masclista.
Abstract: Documental sobre la visibilización y el tratamiento de la violencia machista en la televisión, en el que se analizan y se debaten las posibles consecuencias de un mal tratamiento informativo en víctimas, pero también en la posible perpetuación de la violencia machista. Cuenta con entrevistados del campo del periodismo, pero también con miembros de asociaciones de soporte a las mujeres que han sufrido violencia machista.
Abstract: Documentary about the visibilization and treatment of the men's violence against women in TV, in which possible consequences of a bad treatment on women, but also on the possible perpetuation of this sexist violence, are analysed and debated. It has interviewees from the journalism and communication field, but it also has members from associations that give support to women who have suffered men's violence against women.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català
Studies: Periodisme [2501933]
Study plan: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Subject: Violència familiar ; Violència envers les dones ; Dones maltractades ; Notícies per televisió ; Periodisme televisiu ; Rol sexual en la televisió



46 p, 1.8 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies. TFG

 Record created 2017-09-07, last modified 2022-05-01



   Favorit i Compartir