Pla de Comunicació : com la Diputació de Barcelona s'ha d'adreçar a la joventut?
Balcells i Quer , Clàudia
Martín Almansa, Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: Plan de Comunicación : ¿cómo la Diputación de Barcelona debe dirigirse a la juventud?
Additional title: Communication Plan : how the Barcelona Provincial Council should address to youth?
Date: 2017
Description: 119 pag.
Abstract: El següent projecte vol ser una guia comunicativa per tal que l'Oficina del Pla Jove, de la Diputació de Barcelona, millori el seu posicionament i la seva reputació com a servei públic per a joves. El treball inclou una auditoria de comunicació, una anàlisi de la competència, suggeriments i accions per establir un vincle amb els joves, un pressupost i un pla de gestió de crisis. Tot amb la intenció que l'Oficina tingui en consideració aquestes millores i les apliqui si l'hi fos possible.
Abstract: El siguiente proyecto quiere ser una guía comunicativa para que la Oficina del Plan Joven, de la Diputación de Barcelona, mejore su posicionamiento y reputación como servicio público para jóvenes. El trabajo incluye una auditoría de comunicación, un análisis de la competencia, sugerencias y acciones para establecer un vínculo con los jóvenes, un presupuesto y un plan de gestión de crisis. Todo con la intención que la Oficina tenga en consideración las mejoras y pueda aplicarlas cuando le sea posible.
Abstract: The following project wants to be a communicative guide so that the Office of the Youth Plan, of the Barcelona Provincial Council, improves its position and reputation as a public service for young people. The work includes a communication audit, a competition analysis, suggestions and actions to establish a link with young people, a budget and a crisis management plan. All with the intention that the Office considers the improvements and can apply them whenever possible.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Periodisme [2501933]
Study plan: Graduat o Graduada en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte ; bachelorThesis ; Text
Subject: Joves ; Imatge corporativa ; Comunicació en organitzacions ; Institucions ; Comunicació ; Catalunya ; Diputació Provincial ; Barcelona ; Serveis públics ; Administració119 p, 4.3 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies

 Record created 2017-09-19, last modified 2019-07-21   Favorit i Compartir