L'Anàlisi de la narrativa de Les Tres Bessones : els valors i la Identitat cultural catalana
Parra Morell, Elisabeth
Martínez García, Luisa del Carmen, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: El Análisis de la narrativa de Las Tres Mellizas : los valores y la Identidad cultural catalana
Additional title: Analysis of narrative The Triplets : the Catalan cultural values ​​and identity
Date: 2017
Description: 101 pag.
Abstract: El present treball pretén ser una anàlisi de contingut on s'estudiaran al detall els valors que transmeten "Les Tres Bessones" i els nombrosos símbols i referències de la identitat cultural catalana que mostren aquests dibuixos. El cos de l'anàlisi se centra en 15 capítols dels 104 emesos dins el Club Súper 3, programa i canal infantil de la Televisió de Catalunya. El treball també inclou una entrevista en profunditat a la Roser Capdevila, creadora i il·lustradora de la sèrie que va ser produïda l'any 1994 a Catalunya de la mà de la productora Cromosoma.
Abstract: El presente trabajo pretende ser un análisis de contenido donde se estudiarán en detalle los valores que transmiten "Las Tres Mellizas" y los numerosos símbolos y referencias de la identidad cultural catalana que muestran estos dibujos. El cuerpo del análisis se centra en 15 capítulos de los 104 emitidos dentro del Club Súper 3, programa y canal infantil de la Televisión de Cataluña. El trabajo también incluye una entrevista en profundidad a Roser Capdevila, creadora e ilustradora de la serie que fue producida en 1994 en Cataluña de la mano de la productora Cromosoma.
Abstract: The following study intends to be a content analysis where the values ​​transmitted by "The Triplets" and the numerous symbols and references of the Catalan cultural identity shown in these cartoons will be studied in detail. The body of the analysis focuses on 15 chapters of the 104 issued in the Club Super 3, program and children's channel of Catalonia Television. The study also includes an in-depth interview with Roser Capdevila, creator and illustrator of the series that was produced in 1994 in Catalonia by the production company Cromosoma.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català
Studies: Periodisme [2501933]
Study plan: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Subject: Infants (Televisió) ; Catalunya ; Animació (Televisió) ; Dibuixos animats ; Valors ; Contes infantils ; Capdevila, Roser



101 p, 2.9 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies. TFG

 Record created 2017-09-26, last modified 2022-05-01



   Favorit i Compartir