Activació d'iPads amb un patró cerebral cognitiu
Martín-Pascual, Miguel Ángel (Neuro-Com Research Group)
Hernández-González, Samuel (Universidad Pablo de Olavide)
Gruart i Massó, Agnès (Universidad Pablo de Olavide)
Delgado-García, José María (Universidad Pablo de Olavide)
Andreu Sánchez, Celia (Neuro-Com Research Group)

Títol variant: Activación de iPads con un patrón cerebral cognitivo
Títol variant: iPad's activation through a cognitive-related pattern
Títol variant: iPad's activation through a cognitive-related neural pattern
Data: 2017
Resum: Una investigació realitzada per la Divisió de Neurociències de la Universitat Pablo de Olavide de Sevilla i el grup Neuro-Com de la Universitat Autònoma de Barcelona ha identificat en rates un patró funcional cerebral associat a comportaments cognitius i l'ha utilitzat per activar la pantalla tàctil d'un iPad. Aquests resultats són útils en contextos d'interacció cervell-màquina. Particularment, són interessants per a persones amb dificultats físiques per comunicar-se amb l'exterior.
Resum: Una investigación realizada por la División de Neurociencias de la Universidad Pablo de Olavide de Sevilla y el grupo Neuro-Com de la Universitat Autònoma de Barcelona ha identificado en ratas un patrón funcional cerebral asociado a comportamientos cognitivos y lo ha utilizado para activar la pantalla táctil de un iPad. Estos resultados son útiles en contextos de interacción cerebro-máquina. Particularmente, son interesantes para personas con dificultades físicas para comunicarse con el exterior.
Resum: A study conducted by the universities Pablo de Olavide and the UAB's group Neuro-Com has identified, in rats, a functional brain pattern linked to cognitive behavior able to activate an iPad's touchscreen. Results may be useful in brain-machine interfaces, for people with physical difficulties to communicate.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Novembre 2017, p. 1-3, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 563.0 KB

Español
3 p, 261.3 KB

English
2 p, 301.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2017-11-07, darrera modificació el 2022-06-08



   Favorit i Compartir