Indonesia : el paraíso del aceite de palma convertido en infierno
Villadiego, Laura

Data: 2017
Resum: La producción de este versátil producto en Indonesia, el primer exportador mundial de aceite de palma, está relacionada con deforestación, incendios y abusos laborales, pero se dan dinámicas similares en otros países donde esta industria está en expansión.
Nota: Contiene la nota "La agresiva expansión de la palma en América Latina", de Nazaret Castro.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons en que s'entrega l'obra al domini públic. Podeu copiar, modificar, distribuir l'obra i fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense demanar cap mena de permís. Public domain
Llengua: Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Matèria: Sobirania alimentària
Publicat a: Soberanía alimentaria, biodiversidad y culturas, Núm. 29 (verano 2017) , p. 28-32, ISSN 2013-7567



5 p, 281.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Biblioteca Digital de Sobirania Alimentària (BDSA-ARAG) > Soberanía alimentaria
Articles > Articles de divulgació
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2017-12-07, darrera modificació el 2023-06-03



   Favorit i Compartir