La ruta del tomate : herramientas de reflexión hacia una nueva cultura del consumo urbano
Vargas, Mónica
Chantry, Olivier
Observatori del Deute en la Globalització

Data: Barcelona 2014
Resum: El informe analiza las profundas contradicciones entre el actual sistema agroalimentario global y el camino hacia la Soberanía Alimentaria. Siguiendo el ejemplo del tomate, un producto emblemático para la huerta catalana, revela cómo las importaciones desde Holanda, en plena temporada alta (verano) tienen por consecuencia la caída de la producción catalana. Reflexiona también sobre un espacio clave en la producción y el consumo en Cataluña, Mercabarna, considerando asimismo los impactos sociales y ambientales de la importación de tomate desde Marruecos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials i que es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original. Cal que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Informe
Matèria: Sobirania alimentària ; Agroindústria ; Agricultura urbana i periurbana ; Transgènics ; Especulació financera



43 p, 2.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Biblioteca Digital de Sobirania Alimentària (BDSA-ARAG)
Documents de recerca > Estudis

 Registre creat el 2017-12-19, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir