visitante ::
identificación
|
|||||||||||||||
Buscar | Enviar | Ayuda | Servicio de Bibliotecas | Sobre el DDD | Català English Español |
Página principal > Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Study of the presence of Campylobacter, Escherichia coli and Salmonella in fresh retail chicken |
Fecha: | 2017 |
Descripción: | 1 pag. |
Nota: | Pòster |
Nota: | Juny |
Derechos: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Lengua: | Anglès |
Titulación: | Veterinària [2502445] |
Plan de estudios: | Grau en Veterinària [955] |
Documento: | Treball final de grau ; Text |
Área temática: | Veterinària |
Materia: | Enterobacteriàcies ; Escherichia ; Bacteris gramnegatius ; Salmonel·la ; Pollastres ; Carn d'aviram |
1 p, 9.3 MB |