Una nova estratègia per dissenyar sistemes moleculars a l'ordinador
Rodríguez-Guerra Pedregal, Jaime (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)
Maréchal, Jean-Didier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)

Títol variant: Una nueva estrategia para diseñar sistemas moleculares a ordenador
Títol variant: A new strategy for computational design of Molecular Systems
Data: 2018
Resum: GaudiMM és un programa de disseny molecular desenvolupat pel departament de Química de la UAB, que fa servir algorismes inspirats en la pròpia selecció natural per optimitzar estructures químiques que satisfacin diversos criteris alhora. El programari està disponible de forma gratuïta i lliure en www. github. com/insilichem/gaudi.
Resum: GaudiMM es un programa de diseño molecular desarrollado en el departamento de Química de la Universidad Autónoma de Barcelona. Usa algoritmos inspirados en la propia selección natural para optimizar estructuras químicas que satisfagan varios criterios a la vez. Está disponible de forma gratuita y libre en www. github. com/insilichem/gaudi.
Resum: GaudiMM is a molecular design program developed in the department of Chemistry of the Universitat Autònoma de Barcelona. It relies on algorithms inspired by natural selection to optimize chemical structures that can satisfy several criteria at once. It is freely available at www. github. com/insilichem/gaudi.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà i anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Febrer 2018, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 471.8 KB

Español
2 p, 483.0 KB

English
2 p, 484.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2018-03-09, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir