Aplicación web creada con shiny para el análisis de la variabilidad de las materias primas en la fabricación de piensos
Casino Durán, Joaquín
Farré, Mercè, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Matemàtiques)
Solà Oriol, David, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Fecha: 2017
Descripción: 27 pag.
Resumen: La variabilidad en las materias primas puede comprometer la calidad del producto final. En la fabricación de piensos en el sector porcino, este factor es determinante para la producción animal. Se realiza un proceso de manipulación de las bases de datos de los ingredientes principales de este pienso (trigo, soja, maíz y cebada) con la finalidad de conseguir una sola base de datos de todos los ingredientes y, todos los nutrientes y aminoácidos de estos. Mediante un shinydashboard se crea un aplicativo para automatizar este proceso, generado en R, y con la posibilidad de tener un control de calidad sobre diferentes aminoácidos.
Resumen: La variabilitat en la matèries primeres pot comprometre la qualitat del producte final. En la fabricació del pinso en el sector porcí, aquest factor es determinant per la producció animal. Es realitza un procès de manipulació de les bases de dades dels ingredients principals d'aquest pinso (blat, soja, blat de moro i ordi) amb lafinalitat d'aconseguir una base sola base de tots els ingredients, tots els seus nutrients i aminoàcids. Mitjançant un shinydashboard es crea un aplicatiu per automatitzar aquest procès, generat amb R, i amb la posibilitat de tenir un control de qualitat sobre diferents aminoàcids.
Resumen: Variability in raw materia can compromise the quality in the final product. In feed manufacture in the pig sector, this is a determining factor for animal manufacture. Handling process of the database was done over the main ingredients of the feed (wheat, soybean, corn and barley) in order to obtain a final database of all the ingredients, all their nutrients and amino acids. By means of a shinydashboard, an app was made in order to automate the process,done with R software, with the possibility of exploring a quality control over differents amino acids.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Castellà
Titulación: Estadística Aplicada [2501919]
Plan de estudios: Grau en Estadística Aplicada [973]
Documento: Treball final de grau ; Text
Materia: Ingredientes ; Bases de datos ; R ; Shinydashboard ; Algoritmo ; Ingredients ; Bases de dades ; Algoritme ; Database ; Algorithm



27 p, 494.5 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultat de Ciencias. TFG

 Registro creado el 2018-05-04, última modificación el 2022-05-01



   Favorit i Compartir