Dret del treball II [100499]
Fuste Miquela, Josep Maria
Rubio Arjona, Jesus
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Títol variant: Employment Law II
Títol variant: Derecho del trabajo II
Data: 2018-19
Resum: Dret del Treball II té uns continguts que són continuadors de Dret del Treball I i previs a Dret del Treball III. Es proposa com a contingut bàsic la primera part de la "Relació Individual de Treball", que inclou l'accés a l'ocupació, el sistema de contractació laboral i els drets i deures bàsics de la relació de treball assalariat, específicament el règim jurídic del salari, la jornada i l'horari laborals. L'assoliment dels resultats d'aprenentatge és bàsic per tal que l'alumnat pugui superar, al llarg del segon semestre, Dret del Treball III, així com la resta d'assignatures jurídiques vinculades amb l'àmbit del Dret del Treball i de la Seguretat Social. Dret del Treball II pretén l'assoliment de diversos objectius formatius, d'entre els quals destaquen: Accés a l'ocupació Classes i tipus de contractes de treball Cessió de treballadors i interposició empresarial Classificació profesional, drets i deures de les parts Règim jurídic del salari Règim jurídic del temps de treball 1.
Resum: Labor Law II has content that is a continuation of Labor Law I and prior to Labor Law III. Introducing and analizing the first part of the "Individual Work Relationship", which includes access to work, the employment contracts and the basic rights and duties of the wage labor relationship, specifically the legal regime of working time and salary. The achievement of learning outcomes is a basic element so that students can overcome throughout the second semester Labor Law III, as well as the rest of legal subjects related to Labor Law and Social Security. Labor Law II aims to achieve several training objectives, among which: Access to employment. Intermediation in the labour market Temporary work agencies Employment contracts Professional classification, rights and duties of the parties Legal status of salary Legal regime of working time.
Resum: Derecho del Trabajo II es una asignatura que tiene unos contenidos que son continuación de Derecho del Trabajo I y previos a Derecho del Trabajo III. Se propone como contenido básico la primera parte de la "Relación Individual de Trabajo", que incluye el acceso al empleo, el sistema de contratación y los derechos y deberes básicos de la relación de trabajo asalariado, específicamente el régimen jurídico del salario, la jornada y el horario laborales. El logro de los resultados de aprendizaje es un elemento básico para que el alumnado pueda superar a lo largo del segundo semestre Derecho del Trabajo III, así como el resto de asignaturas jurídicas vinculadas con el Derecho del Trabajo y de la Seguridad Social. Derecho del Trabajo II pretende el logro de varios objetivos formativos, de entre los cuales destacan: Acceso al empleo Clases y tipos de contratos de trabajo Cesión de trabajadores e interposición empresarial Clasificación profesional, derechos y deberes de las partes Régimen jurídico del salario Régimen jurídico del tiempo de trabajo 1.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Relacions laborals [2500258]
Pla d'estudis: Grau en Relacions Laborals [806]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 88.6 KB

Anglès
6 p, 83.9 KB

Castellà
6 p, 84.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-06-22, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir