Fecha: |
2018-19 |
Resumen: |
Aquesta assignatura està estretament relacionada amb les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i Mètodes de processament d'aliments II, pertanyents a la mateixa matèria. En aquesta assignatura es treballaran els aspectes pràctics dels coneixements teòrics de les dos assignatures mencionades anteriorment. Els objectius d'ambdós assignatures son: - Identificar les propietats dels aliments importants pel seu processat. - Conèixer i comprendre les operacions de processament d'aliments i identificar les operacions unitàries involucrades. - Diferenciar la finalitat de les diferents operacions de processat. 1 - Diferenciar la finalitat de les diferents operacions de processat. - Identificar, comprendre i descriure les instal·lacions i equips de processament i els seus principis de funcionament. - Comparar els processos de transformació i conservació i saber seleccionar el més adequat en cada situació. - Comparar, seleccionar, controlar i optimitzar les operacions de processat, independentment de la complexitat d'aquestes. - Conèixer l'efecte dels processos de transformació i conservació sobre la qualitat nutricional i organolèptica dels aliments. - Aplicar els coneixements sobre el processament d'aliments per assegurar la qualitat i la seguretat dels productes de la forma més respectuosa possible amb el medi ambient. |
Derechos: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Lengua: |
Català |
Titulación: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Plan de estudios: |
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Documento: |
Objecte d'aprenentatge |