Models de Producció i Difusió de la Indústria Audiovisual [103020]
Martí Martí, Josep Maria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Modelos de Producción y Difusión de la Industria Audiovisual
Data: 2018-19
Resum: L'assignatura s'ubica dintre de la matèria Indústria Audiovisual, impartida en el segon curs del grau. Per tant, els objectius formatius d'aquesta assignatura es materialitzen en el conjunt que forma amb l'altra assignatura i que integra part de la matèria, Estructura del sistema audiovisual, ambdues de 6 crèdits ECTS i Obligatòries. Tal com es defineix en el pla d'estudis, l'objectiu fonamental es fer conèixer als alumnes com organitzen, produeixen i difonen els seus productes les empreses audiovisuals. S'intentarà arribar a la descoberta i comprensió dels processos de creació de les cadenes de valor de les diferents tipologies d'indústries audiovisuals. Es pretén també, d'una manera genèrica, formar en les habilitats i capacitats necessàries per a crear i gestionar empreses en aquest àmbit. Finalment es vol aconseguir que els alumnes dominin la formulació de les idees de negoci.
Resum: La asignatura se ubica dentro de la materia Indústria Audiovisual, impartida en el segundo curso del grado. Por tanto, los objetivos formativos de esta asignatura intentaran materializar en el conjunto que forman con las otras asignaturas que integran parte de la materia, como por ejemplo Estructura del sistema audiovisual, que también tiene 6 créditos ECTS y es obligatoria. Tal como se define en el plan de estudios, el objetivo fundamental es dar a conocer al alumnado la manera como se organizan, producen y difunden sus productos las empresas audiovisuales. Se intentará también que lleguen a descubrir y comprender como funcionan los procesos de creación y el papel que ocupan en las cadenas de valor de las diferentes tipologías que existende de industrias audiovisuales Se pretende también , aunque sea de una manera más genérica, formarlos en las habilidades y las capacidades que son necesarias para crear y gestionar empresas de este ámbito de la producción económica. Finalmente se quiere conseguir que el alumnado domine la manera como se formulan las ideas de negocio.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Comunicació Audiovisual [2501928]
Pla d'estudis: Grau en Comunicació Audiovisual [1196]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 79.2 KB

Castellà
4 p, 77.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-13, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir