Recerca sobre Educació Ambiental i del Consum en un Món Globalitzat i Complex [43223]
Santisteban Fernández, Antoni
Junyent i Pubill, Mercè
Tosar Bacarizo, Breogan
Calafell Subirà, Genina
Anguera Cerarols, Carles
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Research into Environmental Education and Consumption in a Globalised and Complex World
Títol variant: Investigación sobre Educación Ambiental y del Consumo en un Mundo Globalizado y Complejo
Data: 2018-19
Resum: La investigació en educació ambiental i educació del consum constitueix una oportunitat per a reflexionar i avançar en el disseny de currículums, models formatius i propostes competencials. El mòdul pren com a punt de partida la investigació en educació ambiental, educació del consum i educació econòmica, com diverses maneres d'abordar, des de l'educació, les relacions entre les persones i el medi i entre les pròpies persones. Cal afavorir la formació d'una ciutadania capaç d'afrontar els reptes que ens demana un món globalitzat i complex, que manifesta desajustaments i desigualtats a diverses escales. Visibilitzar el sexisme i i les desigualtats, crear conciència i opinió fonamentada.
Resum: Research in environmental education and consumer education is an opportunity to reflect and advance the design of curricula, skills training models and proposals. The module takes as a starting point for research in environmental education, consumer education and economic education, and various ways to address, through education, relationships between people and the environment and among their own people. We must encourage the formation of citizens able to meet the challenges requires a complex and globalized world, which manifests imbalances and inequalities in various scales. Visibilisation of sexism and inequalities, awareness-raising and creation of opinions.
Resum: La investigación en educación ambiental y educación del consumo constituye una oportunidad para reflexionar y avanzar en el diseño de currículos, modelos formativos y propuestas competenciales. El módulo toma como punto de partida la investigación en educación ambiental, educación del consumo y educación económica, como diversas maneras de abordar, desde la educación, las relaciones entre las personas y el medio y entre las propias personas. Hay que favorecer la formación de una ciudadanía capaz de afrontar los retos de un mundo globalizado y complejo, que manifiesta desajustes y desigualdades a diversas escalas. Visibilizar el sexismo y las desigualdades, crear conciencia y opinión argumentada.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Recerca en Educació [4313815]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 83.5 KB

Anglès
5 p, 83.8 KB

Castellà
6 p, 82.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-09-14, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir