Recerca, Formació i Tecnologies de l'Aprenentatge i el Coneixement (TAC) [43224]
Bosco, Alejandra
Rodríguez-Gómez, David
Mas Torelló, Óscar
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Research, Training and Learning and Knowledge Technologies
Títol variant: Investigación, Formación y Tecnologías del Aprendizaje y el Conocimiento (TAC)
Data: 2018-19
Resum: Aquest mòdul pretén introduir l'alumne a la recerca en l'àmbit de la formació i les tecnologies de l'aprenentatge i el coneixement (TAC): Reflexionar al voltant dels conceptes de tecnologia educativa i tecnologies de la informació i la comunicació al servei de l'aprenentatge i el coneixement i el seu impacte educatiu. Oferir una visió dels diferents enfocaments de recerca relacionats amb les tecnologies de l'aprenentatge i el coneixement. Analitzar i dissenyar projectes de recerca que abordin problemàtiques relacionades amb l'ús de les TAC en diferents contextos educatius.
Resum: This module introduces students to research in the field of training and LKT (Learning and Knowledge Technologies): Reflect on educational technology and ICT (Information and Communication Technologies) in learning environments and their educational impact. Offer a view of the different research approaches related to LKT. Analyse and design research projects that address problems related to the use of the LKT in different educational contexts.
Resum: Este módulo introduce al alumnado en la investigación en el ámbito de la formación y las tecnologías del aprendizaje y el conocimiento (TAC): Reflexionar en torno de los conceptos de tecnología educativa y tecnologías de la información y la comunicación al servicio del aprendizaje y el conocimiento y su impacto educativo. Ofrecer una visión de los diferentes enfoques de investigación relacionados con las tecnologías del aprendizaje y el conocimiento. Analizar y diseñar proyectos de investigación que aborden problemáticas relacionadas con el uso de las TAC en diferentes contextos educativos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Recerca en Educació [4313815]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 98.6 KB

Anglès
7 p, 95.6 KB

Castellà
7 p, 98.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-09-14, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir