La Recerca sobre l'Ensenyament del Temps Històric, l'Espai Geogràfic i la Formació del Pensament Social [43205]
Santisteban Fernández, Antoni
Pagès Blanch, Joan
Llusa Serra, Juan
González Monfort, Neus
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Research into the Teaching of Historical Time, Geographical Space and the Formation of Social Thought
Additional title: La Investigación sobre la Enseñanza del Tiempo Histórico, el Espacio Geográfico y la Formación del Pensamiento Social
Date: 2018-19
Abstract: - Analitzar els diferents aspectes de la formació del pensament històric: consciència històrica i temporalitat, imaginació històrica i empatia, i interpretació de les fonts. - Analitzar els diferents aspectes de la formació del pensament geogràfic: construcció de l'espai, el paisatge, el territori i les identitats. - Valorar les aportacions de la recerca en temps històric i espai geogràfic a l'educació per a la ciutadania. - Analitzar el paper dels mitjans de comunicació i les TAC en la formació del pensament social.
Abstract: - Analyzing the different aspects of the formation of historical thinking: historical consciousness and temporality, historical imagination and empathy, and interpretation of the sources. - Analyzing the different aspects of the formation of geographical thinking: space construction, landscape, territory and identities. - Assessing the contributions of research in historical time and geographical space to citizenship education. - Analyzing the role of the media and the ICT in the formation of social thinking.
Abstract: - Analizar los diferentes aspectos de la formación del pensamiento histórico: conciencia histórica y temporalidad, imaginación histórica y empatía, e interpretación de las fuentes. - Analizar los diferentes aspectos de la formación del pensamiento geográfico: construcción del espacio, el paisaje, el territorio y las identidades. - Valorar las aportaciones de la investigación en tiempo histórico y espacio geográfico a la educación para la ciudadanía. - Analizar el papel de los medios de comunicación y las TAC en la formación del pensamiento social.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Recerca en Educació [4313815]Català
7 p, 93.3 KB

Anglès
8 p, 94.5 KB

Castellà
8 p, 94.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-09-14, last modified 2018-10-20   Favorit i Compartir