Mozzarella cheese production, quality and authentication
Cantero Díaz, Carla
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2018
Description: 1 pag.
Note: Pòster
Note: Juny
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. Creative Commons
Language: Anglès.
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: bachelorThesis ; Text
Subject area: Ciència i Tecnologia dels aliments
Subject: Formatges ; Aliments ; Nutrició



1 p, 683.0 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Veterinary Medicine

 Record created 2018-09-28, last modified 2018-10-20



   Favorit i Compartir