Patrons estètics i narratius en videoclips de rock independent britànic (2000-2014)
Planas Flores, David
Terrón Blanco, José Luis, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Date: 2018
Description: 116 pag.
Abstract: Quan es parla de videoclip, es parla d'una de les produccions que millor ha sobreviscut a les transformacions que ha patit el sector audiovisual amb l'arribada d'internet, així com d'un format que no té unes característiques formals i estètiques estandarditzades. A partir d'aquestes premisses, i d'una voluntat de recerca, aquest estudi busca intentar trobar patrons des del punt de vista de l'estètica visual i la narrativa, en videoclips de rock independent d'origen britànic.
Abstract: Cuando se habla de videoclip, se habla de una de las producciones que mejor ha sobrevivido a las transformaciones que ha sufrido el sector audiovisual con la llegada de internet, así como de un formato que no tiene unas características formales y estéticas estandarizadas. A partir de estas premisas, y de una voluntad de investigación, este estudio busca intentar encontrar patrones desde el punto de vista de la estética visual y la narrativa, en videoclips de rock independiente de origen británico.
Abstract: When we talk about music video, we talk about one of the productions that has survived better to the transformations that the audiovisual sector has suffered with the arrival of the internet, and as a format that does not have standardized formal and aesthetic characteristics. Based on these premises, and a desire to research, this study try to find patterns from the point of view of visual aesthetics and narrative, in British indie rock music videos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català
Studies: Comunicació Audiovisual [2501928]
Study plan: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Subject: Videoclips ; Característiques nacionals angleses en l'art ; Rock alternatiu (Música) ; Anglaterra



116 p, 1.4 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies. TFG

 Record created 2018-09-28, last modified 2022-05-01



   Favorit i Compartir