El fenomen de l'animació a Youtube : anàlisi i producció
Ros Morejón, Pau
Ribes Guàrdia, Francesc Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Date: 2018
Description: 53 pag.
Abstract: Aquest treball es centra en l'anàlisi de l'animació distribuïda a través de Youtube, l'oferta i els models de negoci, partint de l'evolució històrica en les plataformes digitals fins a analitzar diferents canals especialitzats. A més, aplicant la informació recollida, s'ha produït una peça "d'animació derivada" (ANIMAZOS), basada en el podcast de Victor "Pazos" Matute, en la qual s'experimenta amb les possibilitats narratives del mitjà i la viabilitat d'aquest tipus de contingut.
Abstract: Este trabajo se centra en el análisis de la animación a través de Youtube, la oferta y los distintos modelos de negocio, partiendo de la evolución histórica en las plataformas digitales hasta analizar diferentes canales especializados. Además, aplicando la información recogida se ha producido una pieza de "animación derivada" (ANIMAZOS), basada en el podcast de Victor "Pazos" Matute, en la que se experimenta con las posibilidades narrativas del medio y la viabilidad de este tipo de conenido.
Abstract: This project focuses it's attention on the analysis of animation produced in Youtube, the offer and the diverse buisness models, based from the historic evolution on digital platforms to the analysis of specialized channels. Furthermore, a piece of "derivate animation" (ANIMAZOS) based on the podcast of Victor "Pazos" Matute has been produced by aplying all gathered information. This animated product experiments with the narrative possibilities of the media and the viability of such kind of content.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Comunicació Audiovisual [2501928]
Study plan: Graduat o Graduada en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball de projecte ; bachelorThesis ; Text
Subject: Comunicació audiovisual ; Animació (Cinematografia) ; Newgrounds ; Youtube53 p, 3.4 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies

 Record created 2018-10-01, last modified 2019-09-25   Favorit i Compartir