Análisis de la evolución audiovisual del personaje Peter Pan y su influencia en los espectadores
Vilá Torrens, Cristina
Montoya Vilar, Norminanda, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Date: 2018
Description: 128 pag.
Abstract: El següent treball consisteix en la realització d'una anàlisi audiovisual del personatge Peter Pan, de la pel·lícula d'animació (1953) i de la pel·lícula de personatges reals (2003), ambdues basades en la història original creada per J. M. Barrie. La recerca realitzada mitjançant un anàlisis de contingut també pretén estudiar la repercussió que va tenir en el públic el mite de Peter Pan. L'objectiu del treball és observar si hi ha hagut una evolució audiovisual del personatge, així com investigar que trets principals li caracteritzen i si es configura el mateix arquetip. A més, s'observarà mitjançant entrevistes en profunditat la repercussió del mite en els espectadors.
Abstract: El siguiente trabajo consiste en la realización de un análisis audiovisual del personaje Peter Pan, de la película de animación (1953) y de la película de personajes reales (2003), ambas basadas en la historia original creada por J. M. Barrie. La investigación realizada mediante un análisis de contenido también pretende estudiar la repercusión que tuvo en el público el mito de Peter Pan. El objetivo del trabajo es observar si ha habido una evolución audiovisual del personaje, así como también investigar que rasgos principales le caracterizan y si se configura el mismo arquetipo. Se observará mediante entrevistas en profundidad la repercusión del mito en los espectadores.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Castellà
Studies: Comunicació Audiovisual [2501928]
Study plan: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Subject: Comunicació audiovisual ; Estereotip (Psicologia) ; Mitologia ; Influència (Psicologia) ; Peter Pan ; Wendy



128 p, 2.4 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies. TFG

 Record created 2018-10-01, last modified 2022-05-01



   Favorit i Compartir