La ciutat del miracle : Ideació, disseny i preproducció d'un fals documental per a televisió
Beckmann Branchadell, Pol
Gómez, Ángel Custodio, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Date: 2018
Description: 126 pag.
Abstract: Aquest Treball de Final de Grau reuneix tots els elements propis de la preproducció d'un fals documental. L'obra tractarà sobre una ciutat fictícia de l'Índia afectada pels efectes dramàtics de la superpoblació. El treball es divideix en tres blocs: una anàlisi teòrica del gènere i una recopilació de referents, un estudi de mercat i la presentació formal del projecte.
Abstract: Este Trabajo de Fin de Grado reúne todos los elementos propios de la preproducción de un falso documental. La obra tratará sobre una ciudad ficticia de la India afectada por los efectos dramáticos de la superpoblación. El trabajo se divide en tres bloques: un análisis teórico y una recopilación de referentes, un estudio de mercado y la presentación formal del proyecto.
Abstract: This Final Degree Project brings together all the elements of pre-production of a mockumentary which will be about a fictional city of India affected by the dramatic effects of overpopulation. The work is divided into three blocks: a theoretical analysis and a collection of references, a market study and the formal presentation of the project.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català
Studies: Periodisme [2501933]
Study plan: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Subject: Documentals ; Televisió ; Població ; Creixement ; Índia



126 p, 4.1 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies. TFG

 Record created 2018-10-03, last modified 2023-11-13



   Favorit i Compartir