La evolución de la mujer periodista en España desde 2006 hasta 2018
Gómez Segura, Paula
Oliva Lloveras, Rosa Maria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Date: 2018
Description: 132 pag.
Abstract: En aquest treball d'investigació s'ha analitzat a diferents mitjans de comunicació espanyols, dos canals de televisió, dos canals de ràdio, dos mitjans digitals i dos mitjans de premsa escrita. L'objectiu d'aquest treball és comprovar la desigualtat laboral a la qual estan sotmeses les dones periodistes, esbrinar els motius, els avenços i els camins possibles per trobar les solucions a aquestes desigualtats. Per això, també s'han entrevistat a periodistes que juguen un paper essencial en el món de la comunicació a Espanya.
Abstract: En este trabajo de investigación se ha analizado diferentes medios de comunicación españoles, dos canales de televisión, dos canales de radio, dos medios digitales y dos medios de prensa escrita. El objetivo de este trabajo es comprobar la desigualdad laboral a la que están sometidas las mujeres periodistas, averiguar los motivos, los avances y los caminos posible para encontrar soluciones a estas desigualdades. Por ello, también se han entrevistado a periodistas que juegan un papel esencial en el mundo de la comunicación en España.
Abstract: In this research work we have analyzed different Spanish media, two television channels, two radio channels, two digital media and two print media. The objective of this work is to verify the labor inequality to which women journalists are subjected, to find out the reasons, the advances and the possible ways to find solutions to these inequalities. Therefore, journalists who play an essential role in the world of communication in Spain have also been interviewed.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Castellà
Studies: Periodisme [2501933]
Study plan: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Subject: Dones periodistes ; Igualtat entre els sexes ; Mitjans de comunicació de massa i dones ; Dones en la indústria dels mitjans de comunicació



132 p, 2.6 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies. TFG

 Record created 2018-10-16, last modified 2022-05-01



   Favorit i Compartir