Implementación de un ERP de código abierto
Piernas Andrés, Xavier
Benítez Fernández, Yolanda, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Implementació d'un ERP de codi obert
Títol variant: Implementation of an open source ERP
Data: 2018-06-29
Resum: El constante crecimiento del mundo empresarial demanda cada vez sistemas más avanzados, completos y eficientes para la gestión de los distintos ámbitos y procesos de negocio. Los clásicos programas de ordenador para la gestión básica de los pedidos y las facturas, acompañados de un cúmulo de hojas de cálculo, encuentran hoy en día sus limitaciones ante las necesidades del empresario moderno, cada vez más exigente e interesado en las nuevas tecnologías. Una versátil solución nace de esta necesidad y está viendo su crecimiento en la actualidad. Es el ERP, una potente herramienta de gestión que permite automatizar muchos procesos y agilizar las tareas del día a día de forma eficiente, ofreciendo una visión global del estado del negocio. Este proyecto muestra la implementación del ERP de código abierto Odoo y sus posibilidades de personalización para adaptarlo a las necesidades del negocio.
Resum: The constant growth of the business world demands every time more advanced, complete and efficient systems for the management of the different areas and business processes. The classic computer programs for the basic orders and invoices management and the spreadsheets find their limitations today in front of the needs of the modern entrepreneur, who is every time more demanding and interested in new technologies. A versatile solution is born from this need and it is growing nowadays. It is the ERP, a powerful management tool which allows to automate many processes and make tasks faster efficiently, giving a global vision of the business state. This project shows the implementation of the open source ERP Odoo and its customization possibilities to adapt it to the business needs.
Resum: El constant creixement del món empresarial demanda cada cop sistemes més avançats, complets i eficients per a la gestió dels diferents àmbits i processos de negoci. Els clàssics programes d'ordinador per a la gestió bàsica de les comandes i les factures, acompanyats d'un cúmul de fulls de càlcul, troben avui dia les seves limitacions davant les necessitats de l'empresari modern, cada cop més exigent i interessat en les noves tecnologies. Una versàtil solució neix d'aquesta necessitat i està veient el seu creixement en l'actualitat. És l'ERP, una potent eina de gestió que permet automatitzar molts processos i agilitzar les tasques diàries de manera eficient, oferint una visió global de l'estat del negoci. Aquest projecte mostra la implementació de l'ERP de codi obert Odoo i les seves possibilitats de personalització per a adaptar-lo a les necessitats del negoci.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Enginyeria del Software
Matèria: ERP ; Odoo ; Empresa ; Gestió ; Gestión ; Business ; Management



10 p, 1.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2018-10-24, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir