Educación y fecundidad en México y Colombia
Gómez, Leonor Paz
Centre d'Estudis Demogràfics

Publicació: Bellaterra Centre d'Estudis Demogràfics 1999
Resum: Aquest document presenta un breu anàlisi dels factors que intervenen en la relacióeducació i fecunditat, és a dir, factors que poden influir en la demanda i en la oferta de fills ien la regulació de la fecunditat. També es mostren les taxes específiques i globals defecunditat en una sèrie de talls cronològics i amb la observació longitudinal que mostren laforma en com la fecunditat s’ha modificat entre les generacions d'acord al nivell d’escolaritatde les dones mexicanes i colombianes.
Resum: Este documento contiene un breve análisis de los factores que intervienen en larelación educación y fecundidad, es decir, factores que pueden influenciar en la demanda y enla oferta de hijos y la regulación de la fecundidad. También se muestran las tasas especificasy globales de fecundidad en una serie de cortes cronológicos y la observación longitudinalque muestra la forma en como la fecundidad se ha modificado entre generaciones según elnivel de escolaridad de las mujeres mexicanas y colombianas.
Resum: This document contains a short analysis of factors that intervene in the relationbetween education and fertility, that is the factors that can influence children's demand andoffer and fertility regulation. We also show, by the use of specific and total fertility ratesorganized in chronological series and through longitudinal observation, how fertility haschanged between generations according to the level of education of Mexican and Colombianwomen.
Resum: Ce document contient une brève analyse des facteurs qui interviennent dans larelation entre éducation et fécondité, c'est-à-dire les facteurs qui peuvent influencer lademande et l'offre d'enfants et la régulation de la fécondité. On montre également, à partir destaux spécifiques et totaux de fécondité organisés en séries de coupes chronologiques et parl'observation longitudinale, comment la fécondité s'est modifiée entre les générations selon leniveau de scolarité des femmes mexicaines et colombiennes.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà.
Col·lecció: Papers de demografia (Centre d'Estudis Demogràfics) ; 155
Document: workingPaper
Matèria: Educación ; Fecundidad ; Población femenina ; México ; Education ; Fertility ; Female population ; Fécondité ; Population féminine ; Mexique ; Colombie19 p, 905.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Centre d’Estudis Demogràfics (CED)
Documents de recerca > Working papers

 Registre creat el 2019-01-10, darrera modificació el 2019-02-11   Favorit i Compartir