The role of the diet in the prevention of alzheimer's disease
Teixdó, Carla
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2018
Description: 1 pag.
Note: Pòster
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. Creative Commons
Language: Anglès.
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: bachelorThesis ; Text
Subject area: Ciència i Tecnologia dels aliments
Subject: Malaltia d'Alzheimer ; Nutrició ; Aliments



1 p, 505.9 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Veterinary Medicine. Final degree projects

 Record created 2019-01-17, last modified 2019-01-18



   Favorit i Compartir