Face-following robot arm with emotion detection
Albayeros Duarte, Vernon Stanley
Vilariño Freire, Fernando, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Brazo robot con seguimiento facial y detección de emociones
Títol variant: Braç robot amb seguiment facial i detecció d'emocions
Data: 2019-02-12
Resum: This project aims to create a face following robot arm that responds to user emotions using a Raspberry Pi as the main controller. Given the computational limitations of the Raspberry Pi, we explore the possibility of using Google's Cloud Platform as a means to offload compute intensive tasks such as emotion detection. The project also aims to create a framework of python libraries that can be used to power similar projects, and grant access to simplified servomotor control and the Google Cloud API. The project also provides a set of models ready for 3D printing that can be used to replace parts or replicate the robot, along with the bill of materials needed.
Resum: Este proyecto se basa en la creación de un brazo robot con seguimiento de cara que responde a emociones detectadas utilizando una Raspberry Pi como controladora central. Debido a las limitades capacidades de cómputo de la Raspberry Pi, el proyecto explora la Google Cloud Platform como vía en la cual depender a la hora de necesitar recursos de cómputo para operaciones más intensivas como la detección de emoción en una cara. El proyecto también incluye la creación de un conjunto de librerías para el control simplificado de servomotores y que otorgan acceso a la API de Google Cloud Platform, destinados a ser aprovechados por proyectos posteriores. En el proyecto también se crea un conjunto de modelos listos para impresión 3D utilizables para reemplazar partes, o replicar el robot, junto a la lista de partes necesarias para montarlo.
Resum: Aquest projecte es basa en la creació d'un braç robot amb seguiment facial que respon a emocions detectades utilitzant un Raspberry Pi com a controladora central. A causa de les limitades capacitats de còmput de la Raspberry Pi, el projecte explora la Google Cloud Platform com a via en la qual dependre a l'hora de necessitar recursos de còmput per a operacions més intensives com la detecció d'emoció en una cara. El projecte també inclou la creació d'un conjunt de llibreries per al control simplificat de servomotors i que atorguen accés a l'API de Google Cloud Platform, destinats a ser aprofitats per projectes posteriors. En el projecte també es crea un conjunt de models llestos per impressió 3D utilitzables per reemplaçar parts, o replicar el robot, al costat de la llista de parts necessàries per a muntar-lo.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Menció Computació
Matèria: Google Cloud API ; Raspberry Pi ; Robotics ; Servomotor ; Python library ; Addressable LED ; Face detection ; Computer vision ; Robòtica ; Robot ; Servo ; Python ; Llibreria Python ; LED direccionable ; Pi Camera ; Detecció de rostre ; Vision per computador11 p, 3.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2019-03-13, darrera modificació el 2020-10-31   Favorit i Compartir