Bases de dades arqueològica de la comarca de la Cerdanya
Mengod García, Albert
Benítez Fernández, Yolanda, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Bases de datos arqueológica de la comarca de la Cerdanya
Título variante: Archaeological databases of the region of Cerdanya
Fecha: 2019-02-12
Resumen: Bases de dades arqueològica de la comarca de la Cerdanya és un projecte que consisteix en desenvolupar una base de dades que serà utilitzada amb una finalitat acadèmica i una vessant de caràcter divulgatiu. La informació que s'emmagatzemarà seran dades pertanyents a les mostres arqueològiques trobades als diferents jaciments de la comarca de la Cerdanya. A la base de dades es podrà accedir mitjançant una plataforma web que també es desenvoluparà al transcurs d'aquest projecte i aquest serà el mètode emprat pels investigadors per a introduir dades relatives a noves troballes.
Resumen: Bases de datos arqueológica de la comarca de la Cerdanya es un proyecto que consiste en desarrollar una base de datos que será utilizada con una finalidad académica y una vertiente de carácter divulgativo. La información que se guardará serán datos relativos a las muestras arqueológicas encontradas en los diferentes yacimientos de la comarca de la Cerdanya. En la base de datos se podrá acceder mediante una plataforma web que también se desarrollará durante el transcurso de este proyecto y será el método utilizado por los investigadores para introducir datos relativos a nuevos hallazgos.
Resumen: Archaeological databases of the region of Cerdanya is aproject that consists in developing a database that will beused for academic purposes but also with informative purpose. The information that will be stored will belong to the archaeological samples found in different sites in the region of Cerdanya. The database can be accessed through a web platform that also will be developed during this project. This method will be used by researchers to enter data related to new findings.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Plan de estudios: Enginyeria Informàtica [958]
Documento: bachelorThesis ; Text
Área temática: Menció Enginyeria del Software
Materia: Base de dades ; Arqueologia ; Plataforma web ; Cerdanya ; Base de datos ; Arqueología ; Database ; Archeology ; Web platform10 p, 1.2 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Escuela de Ingeniería. TFG

 Registro creado el 2019-03-13, última modificación el 2019-04-25   Favorit i Compartir