Análisis de opinión en Twitter sobre la independencia de Cataluña
Navero Rodriguez, Samuel
Casas Roma, Jordi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Analysis of opinion on Twitter about the independence of Catalonia
Títol variant: Anàlisi d'opinió a Twitter sobre la independència de Catalunya
Data: 2019-02-11
Resum: El proyecto se basa en la implementación de un sistema de análisis de sentimiento bajo la red social Twitter, sobre las opiniones que publican los usuarios acerca de la Independencia de Cataluña y los presos políticos. El proceso se inicia creando una base de datos, obtenida a partir de una recopilación sobre una cierta cantidad de Tweets, y posteriormente analizado su contenido utilizando varios algoritmos de sentimientos. El objetivo principal es el de averiguar si dichas publicaciones acerca del tema que nos concierne son positivas, negativas o neutras, con la finalidad de obtener una idea sobre la opinión que tienen los usuarios que utilizan esta red social.
Resum: The project is based on the implementation of a system of anàlisis of feeling under the social network Twitter, on the opinions that the users publish it brings over of the Independence of Catalonia and the political prisoners. The process begins creating a database obtained from a summary on Tweets's certain quantity, and later analyzed his content using several algorithms of feelings. The principal aim is of quarrelling if said publicacions brings over of the topic that us concerns they are positive, negative or neutral, with the purpose of obtaining an idea on the opinion that there have the users who use this social network.
Resum: El projecte es basa en la implementació d'un sistema d'anàlisi de sentiments, a la xarxa social Twitter, sobre les opinions publicades pels usuaris en relació a la Independència de Catalunya i els presos polítics. El procés s'inicia creant una base de dades, obtinguda de la recopilació d'una certa quantitat de Tweets, i posteriorment analitzant el seu contingut utilitzant diversos algoritmes de sentiments. L'objectiu principal és el d'esbrinar si les publicacions fetes sobre el tema escollit són positives, negatives o neutres, amb la finalitat d'obtenir una idea sobre l'opinió que tenen els usuaris que fan ús d'aquesta xarxa social.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà.
Titulació: Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Menció Tecnologies de la Informació
Matèria: Token ; Twitter ; Opinion mining ; Anàlisi de sentiments ; Aplicació ; Nodejs ; Javascript ; JSON ; ElasticSearch ; Kibana ; ELK ; APIs ; Postman ; Tweets ; Trello ; Analisis de sentimiento ; Aplicación ; Sentiment analysis ; Application11 p, 821.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2019-03-13, darrera modificació el 2019-12-21   Favorit i Compartir