Béns i serveis que proveeixen els boscos de Catalunya
Roces-Díaz, José V. (Swansea University)
Banqué Casanovas, Mireia (Centre de Recerca Ecològica i d'Aplicacions Forestals)
Vayreda Duran, Jordi (Centre de Recerca Ecològica i d'Aplicacions Forestals)
Martínez Vilalta, Jordi, 1975-, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia)

Additional title: Bienes y servicios suministrados por los bosques de Cataluña
Additional title: Goods and services provided by forest ecosystems of Catalonia
Date: 2019
Abstract: Investigadors/es del CREAF i la UAB han demostrat que la combinació de múltiples fonts de dades pot ajudar a tenir un coneixement més ampli i detallat dels ecosistemes dels boscos de Catalunya i els serveis i béns que aquests proporcionen, essencials pel benestar de la nostra societat. Els resultats obtinguts permeten desenvolupar millors estratègies de planificació territorial i de gestió de recursos naturals.
Abstract: Investigadores/as del CREAF y de la UAB han demostrado que la combinación de múltiples fuentes de datos puede ayudar a tener un conocimiento más amplio y detallado de los ecosistemas de los bosques de Cataluña y de los servicios y bienes que estos proporcionan, esenciales para el bienestar de nuestra sociedad. Los resultados obtenidos permiten desarrollar mejor estrategias de planificación territorial y de gestión de recursos naturales.
Abstract: A recent study published by CREAF and the UAB shows that the combination of multiple sources of information helps to have a broader and better understanding of the forest ecosystems of Catalonia and the services and goods they provide, which are key for human well-being. The results obtained allow better strategies for land planning and management of natural resources.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Published in: UAB divulga, Març 2019, p. 1-3, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 1.2 MB

Español
3 p, 803.2 KB

English
3 p, 804.6 KB

The record appears in these collections:
Research literature > UAB research groups literature > Research Centres and Groups (research output) > Experimental sciences > CREAF (Centre de Recerca Ecològica i d'Aplicacions Forestals)
Articles > Published articles > UAB Divulga
Articles > Dissemination

 Record created 2019-03-26, last modified 2023-10-01



   Favorit i Compartir