Necessitats educatives específiques sensorials [102025]
Sanahuja Gavaldà, José María
Serrano Pau, Carrasumada
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Specific Educational Sensorial Needs
Additional title: Necesidades educativas específicas sensoriales
Date: 2019-20
Abstract: Aquesta assignatura forma part de la matèria Necessitats Educatives Específiques. En el marc de l'escola inclusiva actual, es fa necessari un context en el que el docent com agent d'innovació i gestió de la diversitat faciliti la transformació de l'escola ordinària a fi i efecte d'augmentar la seva capacitat per atendre a tot l'alumnat posant l'èmfasi en l'alumnat amb necessitats educatives específiques de caràcter sensorial. Els dos objectius formatius a aconseguir són: 1. Adaptar processos d'ensenyament-aprenentatge per donar resposta a les necessitats educatives de l'alumnat en contextos de diversitat. 2. Dinamitzar processos d'inclusió educativa dins d'un marc col·laboratiu en espais multiprofessionals.
Abstract: En el marco de la escuela inclusiva actual, se hace necesario un contexto en el que el docente como agente de innovación y gestión de la diversidad facilite la transformación de la escuela ordinaria a fin y efecto de aumentar su capacidad para atender a todo el alumnado poniendo el énfasis en el alumnado con necesidades educativas de carácter sensorial. Los dos objetivos formativos a conseguir son: 1. Adaptar procesos de enseñanza-aprendizaje para dar respuesta a las necesidades educativas del alumnado en contextos de diversidad. 2. Dinamizar procesos de inclusión educativa dentro de un marco colaborativo en espacios multiprofesionales.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Educació primària [2500798]
Study plan: Graduat o Graduada en Educació Primària [896]Català
6 p, 107.5 KB

Anglès
5 p, 105.0 KB

Castellà
5 p, 106.1 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-06-21, last modified 2020-02-29   Favorit i Compartir