Química Orgànica Industrial [102495]
Marquet Cortés, Jordi
Pleixats i Rovira, Roser
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Additional title: Industrial Organic Chemistry
Additional title: Química Orgánica Industrial
Date: 2019-20
Abstract: En l'assignatura "Química Orgànica Industrial" s'estudien els processos d'obtenció dels principals productes orgànics d'ús industrial, per volum de fabricació, en una aproximació "downstream" partint de les matèries primeres: petroli, gas natural, carbó i matèries primeres renovables com els greixos, els olis i els carbohidrats. Els objectius específics de l'assignatura són: - Introduir a l'alumne en les característiques i peculiaritats de la indústria químico-orgànica de gran i mitjà tonatge des del punt de vista tecnològic i econòmic - Conèixer les vies de producció dels principals productes orgànics de primera i segona generació i d'alguns importants de generacions posteriors - Conèixer les propietats i aplicacions dels principals productes químico-orgànics industrials, així com l'impacte mediambiental de la seva producció i utilització. - Familiaritzar a l'alumne amb les característiques comunes i les diferencies dels 1 - Familiaritzar a l'alumne amb les característiques comunes i les diferencies dels principals sectors químics industrials.
Abstract: Objetivos En la asignatura "Química Orgánica Industrial" se estudian los procesos de obtención de los principales productos orgánicos de uso industrial, por volumen de fabricación, en una aproximación "downstream" partiendo de las materias primas: petróleo, gas natural, carbón y materias primas renovables como las grasas, los aceites y los carbohidratos. Los objetivos específicos de la asignatura son: - Introducir al alumno en las características y peculiaridades de la industria químico-orgánica de gran y mediano tonelaje desde el punto de vista tecnológico y económico - Conocer las vías de producción de los principales productos orgánicos de primera y segunda generación y de algunos importantes de generaciones posteriores - Conocer las propiedades y aplicaciones de los principales productos químico-orgánicos industriales, así como el impacto medioambiental de su producción y utilización. 1 - Familiarizar al alumno con las características comunes y las diferencias de los principales sectores químicos industriales.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Química [2502444]
Study plan: Grau en Química [1431]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 105.1 KB

Anglès
5 p, 104.1 KB

Castellà
5 p, 105.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2019-06-21, last modified 2023-01-28



   Favorit i Compartir