Fonaments per a la mediació cultural en traducció i interpretació B (alemany) [101358]
Grauwinkel, Gabriele
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Additional title: Fundamentals of cultural mediation in translation and interpreting B (German)
Additional title: Fundamentos para la mediación cultural en traducción e interpretación B (alemán)
Date: 2019-20
Abstract: La funció d'aquesta assignatura és dotar l'estudiant dels coneixements fonamentals de la cultura de l'idioma B necessaris per a traduir i interpretar. En acabar l'assignatura l'estudiant serà capaç de: Demostrar que posseeix coneixements sobre els diferents aspectes culturals de l'idioma B. Aplicar aquests coneixements per interpretar referents culturals relatius a l'idioma B. Integrar coneixements per emetre judicis sobre aspectes culturals de l'idioma B. Transmetre informació sobre aspectes culturals de l'idioma B.
Abstract: La función de esta asignatura es dotar al estudiante de los conocimientos fundamentales de la cultura del idioma B necesarios para traducir e interpretar. Al finalizar la asignatura el estudiante será capaz de: Demostrar que posee conocimientos sobre los diferentes aspectos culturales del idioma B. Aplicar estos conocimientos para interpretar referentes culturales relativos al idioma B. Integrar conocimientos para emitir juicios sobre aspectos culturales del idioma B. Transmitir información sobre aspectos culturales del idioma B.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Traducció i Interpretació [2500249]
Study plan: Grau en Traducció i Interpretació [822]Català
5 p, 103.4 KB

Anglès
5 p, 103.1 KB

Castellà
5 p, 103.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2020-02-27   Favorit i Compartir