Pràctiques Integrades [102550]
Bonillo Martín, Albert
Balada Nicolau, Ferran
Coll Andreu, Margalida
Domènech Argemí, Miquel
Edo Izquierdo, Silvia
Fornieles Deu, Albert
Lalueza Sazatornil, José Luis
Pujal Llombart, Margot
Cladellas Pros, Ramón
Barajas Velez, Ana
Parrado Romero, Eva
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Título variante: Integrated Practice
Título variante: Prácticas Integradas
Fecha: 2019-20
Resumen: La complexitat de factors que determinen la conducta dels individus i les poblacions fa necessari, més que mai, dotar els estudiants d'habilitats que els permetin la integració dels coneixements i procediments d'una manera comprensible. En aquesta assignatura es pretén iniciar a l'estudiant en la integració dels aprenentatges previs assolits en les assignatures de primer i segon curs, com també els adquirits simultàniament a d'altres assignatures al llarg del tercer curs. Així mateix, es pretén desenvolupar aptituds d'aprenentatge autònom que permetin generar propostes de resposta professionals als problemes psicosocials, considerant sempre el context sociocultural en què viuen els individus. 1 La metodologia emprada en aquesta assignatura suposa necessàriament treball en equip, i tots els components del grup han de saber donar una resposta o explicació dels temes tractats. Això implica que l'estudiant ha d'estar atent a les aportacions dels seus companys i ha de llegir i reflexionar sobre la documentació de referència aportada pels altres membres de l'equip. Aquesta assignatura suposa la participació en un projecte d'Aprenentatge Servei (ApS). Aquests projectes de compromís social permeten a l'estudiant formar-se mitjançant la participació en un projecte orientat a resoldre una necessitat real en una comunitat i millorar, així, les condicions de vida de les persones o la qualitat del medi ambient (per més informació http://pagines. uab. cat/aps).
Resumen: La complejidad de factores que determinan la conducta de los individuos y las poblaciones hacen necesario, más que nunca, dotar a los estudiantes de habilidades que les permitan la integración de los conocimientos y procedimientos de una manera comprensible. En esta asignatura se pretende iniciar al estudiante en la integración de los aprendizajes previos asumidos en las asignaturas de primer y segundo curso, así como también aquellos adquiridos simultaneamente en otras asignaturas a lo largo del tercer curso. También, se pretende desarrollar aptitudes de aprendizaje autónomo que permitan generar propuestas de respuestas profesionales a los problemas psicosociales, considerando siempre el contexto sociocultural en que viven los individuos. 1 La metodología empleada en esta asignatura supone necesariamente trabajar en equipo, y todos los componentes del grupo tienen que saber dar una respuesta o explicación a los temas tratados. Esto implica que el estudiante tiene que estar atento a las aportacines de sus compañeros y tiene que leer y reflexionar sobre la documentación de referencia aportada por los otros miembros del equipo. Esta asignatura supone la participación en un proyecto de Aprendizaje Servicio (ApS). Estos proyectos de compromiso social permiten al estudiante formarse mediante la participación en un proyecto orientado a resolver una necesidad real en una comunidad y mejorar, así, las condiciones de vida de las personas o la calidad del medio ambiente (para más información http://pagines. uab. cat/aps).
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Psicologia [2502443]
Plan de estudios: Grau en Psicologia [954]Català
7 p, 115.6 KB

Anglès
6 p, 112.6 KB

Castellà
7 p, 114.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-05, última modificación el 2021-04-22   Favorit i Compartir