Mètodes de Recerca en Comunicació [103858]
Simelio Solà, Núria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: Communication Research Methods
Additional title: Métodos de Investigación en Comunicación
Date: 2019-20
Abstract: Els objectius formatius de l'assignatura són: a) Explicar les diferents formes d'aproximació al coneixement científic i els mètodes i tècniques quantitatius i qualitatius aplicats a l'anàlisi de la comunicació i el periodisme. b) Exposar i explicar les estratègies més adequades per a la planificació i disseny de la investigació en comunicació i periodisme. El contingut de l'assignatura serà sensible als aspectes relacionats amb la perspectiva de gènere.
Abstract: The course has the following main learning objectives:: a) To explain the different ways of approaching the scientific knowledge b) To explain the quantitative and qualitative methods and techniques applied to the analysis of communication and journalism. c) To present and explain the most appropriate strategies for the planning and design of a research in communication and journalism.
Abstract: Los objetivos formativos de la asignatura son: a) Explicar las diferentes formas de aproximación al conocimiento científico y los métodos y técnicas cuantitativos y cualitativos aplicados al análisis de la comunicación y el periodismo. b) Exponer y explicar las estrategias más adecuadas para la planificación y diseño de la investigación en comunicación y periodismo. El contenido de la asignatura será sensible a los aspectos relacionados con la perspectiva de género.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Periodisme [2501933]
Study plan: 1432 [1432] ; Grau en Periodisme [971]Català
4 p, 143.9 KB

Anglès
4 p, 91.2 KB

Castellà
4 p, 118.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2019-07-26   Favorit i Compartir