Idioma I: Xinès Modern [101575]
Casas Tost, Helena
Qu Lu, Xianghong
Viladiu Illanas, Pau
Jin Wang, Xuehang
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Títol variant: Language I: Modern Chinese
Títol variant: Idioma I: chino moderno
Data: 2019-20
Resum: L'objectiu és iniciar l'estudiant en el coneixement dels aspectes més bàsics i essencials de la llengua xinesa, i treballar les quatre destreses comunicatives. És essencial que els alumnes assimilin els continguts que s'hi treballen per tal de continuar l'aprenentatge de la llengua xinesa al segon semestre del mateix curs i als cursos següents del grau. En acabar aquesta assignatura l'alumne serà capaç de: Conèixer i comprendre les estructures fonològica, morfològica, lèxica, sintàctica, semàntica i pragmàtica bàsiques del xinès estàndard. Conèixer i comprendre els principis que regeixen la variació lingüística en xinès estàndard: ortografia tradicional i simplificada. Aplicar coneixements lingüístics, culturals i temàtics per comprendre i comunicar-se oralment i per escrit en xinès estàndard sobre qüestions relatives al seu entorn concret i immediat. Aplicar estratègies per resoldre problemes de comprensió sobre qüestions relatives a l'entorn concret i immediat de l'estudiant. Desenvolupar estratègies d'aprenentatge autònom. 1.
Resum: El objetivo es iniciar al estudiante en el conocimiento de los aspectos más básicos y esenciales del chino estándar, y trabajar las cuatro destrezas comunicativas básicas. Es esencial que los alumnos asimilen los contenidos que se trabajan para poder continuar con el aprendizaje de la lengua china en el segundo semestre del mismo curso y en los cursos siguientes del grado. Cuando finalice esta asignatura el alumno será capaz de: Conocer y comprender las estructuras fonológica, morfológica, léxica, sintáctica, semántica y pragmática básicas del chino estándar. Conocer y comprender los principios que rigen la variación lingüística en chino estándar: ortografía tradicional y simplificada. Aplicar conocimientos lingüísticos, culturales y temáticos para comprender y comunicarse oralmente y por escrito en chino estándar sobre cuestiones relativas a su entorno concreto e inmediato. Aplicar estrategias para resolver problemas de comprensión sobre cuestiones relativas al entorno concreto e inmediato del estudiante. Desarrollar estrategias de aprendizaje autónomo. 1 Desarrollar estrategias de aprendizaje autónomo.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Grau en Estudis d'Àsia Oriental [2500244]
Pla d'estudis: Grau en Estudis d'Àsia Oriental [823]Català
6 p, 116.8 KB

Anglès
6 p, 114.9 KB

Castellà
6 p, 116.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2021-06-12   Favorit i Compartir