Anàlisi i Disseny d'Algorismes [102783]
Hernandez-Sabaté, Aura
Sánchez Pujadas, Francisco Javier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Analysis and Design of Algorithms
Títol variant: Análisis y Diseño de Algoritmos
Data: 2019-20
Resum: Aquesta assignatura és la continuació de les assignatures de programació vistes a primer i segon, com Fonaments d'informàtica, Metodologia de la programació i Laboratori de programació. Partint de la base que l'estudiant ja té uns coneixements bàsics sobre programació es donen uns coneixements avançats per tal que l'estudiant sigui capaç de fer una anàlisi dels algorismes dissenyats per trobar els que resolen un problema plantejat de manera òptima tenint en compte els requisits d'eficiència i/o precisió intrínsecs de cada entorn. Per això s'espera que en acabar el curs l'alumnat sabrà: Especificar formalment problemes i programes, i verificar-los. Utilitzar proves formals per validar programes i invariants per dissenyar basant-se en contractes. Calcular la complexitat algorísmica i computacional d'un algorisme. 1 Per altra banda coneixerà i sabrà triar a cada moment diferents estils i paradigmes de disseny d'algorismes com: Recursivitat Backtracking Programació dinàmica Algorismes probabilístics Etc.
Resum: Esta asignatura es la continuación de las asignaturas de programación vistas en primero y segundo, como Fundamentos de informática, Metodología de la programación y Laboratorio de programación. Partiendo de la base de que el/la estudiante ya tiene unos conocimientos básicos sobre programación se dan unos conocimientos avanzados para que sea capaz de hacer un análisis de los algoritmos diseñados para encontrar los que resuelven un problema planteado de manera óptima teniendo en cuenta los requisitos de eficiencia y / o precisión intrínsecos de cada entorno. Por ello se espera que al finalizar el curso el alumnado sabrá: Especificar formalmente problemas y programas, y verificarlos. Utilizar pruebas formales para validar programas e invariantes para diseñar basándose en contratos. Calcular la complejidad algorítmica y computacional de un algoritmo. Por otra parte conocerá y sabrá elegir en cada momento diferentes estilos y paradigmas de diseño de 1 Por otra parte conocerá y sabrá elegir en cada momento diferentes estilos y paradigmas de diseño de algoritmos como: recursividad backtracking programación dinámica algoritmos probabilísticos Etc.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 107.4 KB

Anglès
5 p, 107.3 KB

Castellà
5 p, 106.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir