Producció d'Aliments Ecològics [103258]
Izquierdo Tugas, Maria Dolors
Albanell Trullas, Elena
Plaixats i Boixadera, Josefina
Sala Pallarés, Roser
Such i Martí, Francesc Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Additional title: Organic Food Production
Additional title: Producción de Alimentos Ecológicos
Date: 2019-20
Abstract: Assignatura optativa de 4art curs, que desenvolupa les bases científiques i tècniques necessàries per aconseguir una activitat agrària sostenible respectuosa amb el medi i que permeti obtenir productes alimentaris d'acord amb els requeriments dels consumidors i de la indústria agroalimentària actuals atenent el marc legal de la producció ecològica. Els objectius formatius concrets són: 1. - Aprofundir en els fonaments i principis de la producció agrícola i ramadera ecològiques i la seva importància ambiental i socioeconòmica. 2. - Conèixer la pràctica del cultiu i conservació de les principals espècies vegetals per alimentació humana i animal. 3. - Comprendre els fonaments científics de la sanitat i benestar animal i la seva relació amb la producció ecològica. 4. - Conèixer els sistemes d'avaluació de la qualitat dels productes ecològics. 5. - Conèixer les normatives vigents de producció i comercialització dels productes agraris ecològics i els 1 5. - Conèixer les normatives vigents de producció i comercialització dels productes agraris ecològics i els procediments de certificació a Catalunya i a la Unió Europea.
Abstract: Asignatura optativa de 4º curso, que desarrolla las bases científicas y técnicas necesarias para conseguir una actividad agraria sostenible, respetuosa con el medio y que permita obtener productos alimenticios de acuerdo con los requerimientos de los consumidores y de la industria agroalimentaria actuales atendiendo el marco legal de la producción ecológica. Los objetivos formativos concretos son: 1. - Profundizar en los fundamentos y principios de la producción agrícola y ganadera ecológicas y su importancia ambiental y socioeconómica. 2. - Conocer la práctica del cultivo y conservación de las principales especies vegetales para alimentación humana y animal. 3. - Comprender los fundamentos científicos de la sanidad y bienestar animal y su relación con la producción ecológica. 4. - Conocer los sistemas de evaluación de la calidad de los productos ecológicos. 5. - Conocer las normativas vigentes de producción y comercialización de los productos agrarios ecológicos y 1 5. - Conocer las normativas vigentes de producción y comercialización de los productos agrarios ecológicos y los procedimientos de certificación en Cataluña y en la Unión Europea.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 106.8 KB

Anglès
6 p, 105.7 KB

Castellà
6 p, 106.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2019-07-12, last modified 2023-08-31



   Favorit i Compartir