Bioquímica I [103266]
Bassols Teixidó, Anna Maria
Gómez Trias, Néstor
Casamayor Gracia, Antonio
Perez Valle, Jorge
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Additional title: Biochemistry I
Date: 2019-20
Abstract: Aquesta assignatura ha de permetre a l'alumne entendre que els processos biològics, especialment aquells relacionats amb els aliments i el metabolisme, tenen una base química i que es poden explicar en aquests termes. L'alumne ha d'entendre les bases estructurals d'aquests processos, així com les bases estructurals que expliquen la funció en els diferents tipus de compostos biològics: glúcids, lípids, proteïnes, vitamines i oligoelements, i àcids nucleics. Així mateix, ha d'entendre les bases moleculars de la transmissió de la informació genètica i la seva regulació, així com les seves aplicacions en la biotecnologia alimentària. Els objectius formatius concrets són conèixer i entendre: - L'estructura i funció de proteïnes, glúcids, lípids, nucleòtids i vitamines. 1 - L'estructura dels àcids nucleics i els processos de replicació, transcripció, traducció i regulació de l'expressió gènica. - Els fonaments i aplicacions de les principals tècniques i metodologies bioquímiques i de biologia molecular.
Abstract: Esta asignatura debe permitir al alumno entender que los procesos biológicos, especialmente aquellos relacionados con los a El alumno ha de entender las bases estructurales de estos procesos, así como las ba Asimismo, ha de entender las bases moleculares de la transmisión de la información Los objetivos formativos concretos son conocer y entender: - La estructura y función de proteínas, glúcidos, lípidos, nucleótidos y vitaminas. - La estructura de los ácidos nucleicos y los procesos de replicación, transcripción, tra - Los fundamentos y aplicaciones de las principales técnicas y metodologías bioquími 1.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]Català
6 p, 126.2 KB

Anglès
7 p, 106.1 KB

Castellà
7 p, 126.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-07-26   Favorit i Compartir