Tècniques de Reproducció Assistida Aplicades a la Gestió de Soques d'Animals de Laboratori [103975]
Vidal Domínguez, Francesca
López Béjar, Manel
Santaló Pedro, Josep
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Additional title: Assisted Reproduction Techniques Applied to the Management of Laboratory Animal Strains
Additional title: Técnicas de Reproducción Asistida Aplicadas a la Gestión de Cepas de Animales de Laboratorio
Date: 2019-20
Abstract: L'assignatura pretén aportar a l'alumne coneixements actualitzats sobre les metodologies i procediments de reproducció assistida que s'apliquen en animals de laboratori, així com sobre les aplicacions pràctiques adreçades a l'expansió, recuperació, manteniment i gestió de soques. En aquest context, els principals objectius formatius de l'assignatura són: - Conèixer les tècniques de reproducció assistida i els procediments de manipulació in vitro dels gàmetes i embrions d'animals de laboratori. - Entendre la importancia de l'aplicació d'aquestes tecnologies en la gestió de colònies i soques d'animals de laboratori.
Abstract: La asignatura pretende aportar al alumno conocimientos actualizados sobre las metodologías y procedimientos de reproducci Los principales objetivos formativos de la asignatura son: - Conocer las técnicas de reproducción asistida y los procedimientos de manipulación in vitro de los gametos y embriones de - Entender la importancia de la aplicación de estas tecnologías en la gestión de colonias y cepas de animales de laboratorio.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Veterinària [2502445]
Study plan: Grau en Veterinària [955]Català
5 p, 105.1 KB

Anglès
5 p, 102.5 KB

Castellà
6 p, 104.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-12-13   Favorit i Compartir