Pràcticum I: Introducció a la pràctica logopèdica [104145]
Andrés Carrillo, Cristina
Crespo Alonso, Santiago
Fernández Cano, Maria Isabel
García Sánchez, Carmen
Bataller Fernández, Marina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Practicum I: Introduction to Speech Therapy in Practice
Additional title: Prácticum I: Introducción a la práctica logopédica
Date: 2019-20
Abstract: És una assignatura dividida en dos blocs. Objectius del Bloc I: Aspectes generals de la Logopèdia. 1. Conèixer els conceptes bàsics de les Ciències de la Salut, de les que la Logopèdia en forma part. 2. Descriure els aspectes generals de la pràctica logopèdica 3. Conèixer els aspectes professionals de la Logopèdia Objectius del Bloc II: Coneixement del marc de la pràctica logopèdica. 1. Prendre contacte amb la pràctica logopèdica. 2. Fer exercicis reflexius d'ubicació en l'entorn assistencial 3. Fer anàlisi de l'experiència pràctica.
Abstract: Objetivos del Bloque I: Aspectos generales de la Logopedia. Conocer los conceptos básicos de las Ciencias de la Salud, de las que la Logopedia f Describir los aspectos generales de la práctica logopédica Conocer los aspectos profesionales de la Logopedia Objetivos del Bloque II: Conocimiento del marco de la práctica logopédica. Tomar contacto con la práctica logopédica. Hacer ejercicios reflexivos de ubicación en el entorno asistencial Hacer análisis de la experiencia práctica.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Logopèdia [2500893]
Study plan: Grau en Logopèdia [1383]Català
4 p, 101.8 KB

Anglès
5 p, 102.9 KB

Castellà
4 p, 101.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir