Pràctiques Professionals Externes [43968]
Rodriguez Bonfill, Pepe
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: External Work Placement
Títol variant: Prácticas Profesionales Externas
Data: 2019-20
Resum: El mòdul permet aplicar els coneixements adquirits en les assignatures del Màster sobre la innovació en continguts digitals, en un entorn professional amb estades supervisades en empreses i institucions relacionades amb la comunicació i el periodisme. L'objectiu principal de les pràctiques professionals externes és que l'estudiant pugui vincular-se com un agent estratègic en l'empresa per efectuar estudis específics o desenvolupar productes informatius innovadors que siguin rellevants per a l'empresa periodística.
Resum: Este módulo permite aplicar los conocimientos adquiridos en las asignaturas del Máster sobre la innovación en contenidos digitales, en un entorno profesional con estancias supervisadas en empresas e instituciones relacionadas con la comunicación y el periodismo. El objetivo principal de las prácticas profesionales externas es que el estudiante pueda vincularse como un agente estratégico en la empresa para efectuar un estudio específico o desarrollar productos informativos innovadores que sean relevantes para la empresa periodistica.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Periodisme i Innovació en Continguts Digitals [4316493]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Periodisme i Innovació en Continguts Digitals [1392]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
3 p, 98.4 KB

Anglès
3 p, 98.5 KB

Castellà
3 p, 98.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir