Alimentació i Cultura [103248]
Álvarez Litben, Silvia Graciela
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Food and Culture
Títol variant: Alimentación y Cultura
Data: 2019-20
Resum: Els objectius formatius de l'assignatura són: - Conèixer els fonaments bàsics de l'Antropologia Social i Cultural. - Conèixer els fonaments bàsics de l'Antropologia de l'alimentació, incloent-hi els mètodes i tècniques d'investigació característics de l'especialitat. - Conèixer les bases socioculturals del comportament alimentari entre els essers humans. - Comprendre la diversitat de cultures i sistemes alimentaris. - Conèixer processos de canvi i adaptació del coneixement alimentari humà - Comprendre els diferents factors implicats en diferents situacions del actual context social i cultural relacionades amb el comportament alimentari.
Resum: Los objetivos formativos de la asignatura son: - Conocer los fundamentos básicos de la Antropología Social y Cultural. - Conocer los fundamentos básicos de la Antropología de la alimentación, incluyendo los métodos y técnicas de investigación característicos de la especialidad. - Conocer las bases socioculturales del comportamiento alimentario entre los seres humanos. - Comprender la diversidad de culturas y sistemas alimentarios. - Conocer procesos de cambio y adaptación del conocimiento alimentario humano - Comprender los diferentes factores implicados en diferentes situaciones del actual contexto social y cultural relacionadas con el comportamiento alimentario.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 102.1 KB

Anglès
3 p, 100.1 KB

Castellà
4 p, 101.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-19, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir