visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Materials acadèmics > Guies docents > Alimentació i Cultura |
Títol variant: | Food and Culture |
Títol variant: | Alimentación y Cultura |
Data: | 2019-20 |
Resum: | Els objectius formatius de l'assignatura són: - Conèixer els fonaments bàsics de l'Antropologia Social i Cultural. - Conèixer els fonaments bàsics de l'Antropologia de l'alimentació, incloent-hi els mètodes i tècniques d'investigació característics de l'especialitat. - Conèixer les bases socioculturals del comportament alimentari entre els essers humans. - Comprendre la diversitat de cultures i sistemes alimentaris. - Conèixer processos de canvi i adaptació del coneixement alimentari humà - Comprendre els diferents factors implicats en diferents situacions del actual context social i cultural relacionades amb el comportament alimentari. |
Resum: | Los objetivos formativos de la asignatura son: - Conocer los fundamentos básicos de la Antropología Social y Cultural. - Conocer los fundamentos básicos de la Antropología de la alimentación, incluyendo los métodos y técnicas de investigación característicos de la especialidad. - Conocer las bases socioculturales del comportamiento alimentario entre los seres humanos. - Comprender la diversidad de culturas y sistemas alimentarios. - Conocer procesos de cambio y adaptación del conocimiento alimentario humano - Comprender los diferentes factores implicados en diferentes situaciones del actual contexto social y cultural relacionadas con el comportamiento alimentario. |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: | Català, anglès, castellà |
Titulació: | Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Pla d'estudis: | Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Document: | Objecte d'aprenentatge |
Català 4 p, 102.1 KB |
Anglès 3 p, 100.1 KB |
Castellà 4 p, 101.4 KB |