Ciberseguretat [105779]
Cañabate Pérez, Josep
Rubiralta Costa, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola de Prevenció i Seguretat Integral

Additional title: Cybersecurity
Additional title: Ciberseguridad
Date: 2019-20
Abstract: - Conèixer els conceptes bàsics informàtics i el funcionament d'un sistema d'informació que poden afectar la seguretat de les organitzacions o les persones. - Conèixer els components físics d'un sistema informàtic u ordinador i xarxes. - Conèixer el procés d'auditoria de sistemes d'informació. - Analitzar el Govern i la Gestió de les Tecnologies de la Informació. - Estudiar els aspectes fonamentals de la Gestió de la Seguretat de la Informació. - Analitzar els principals estàndards de Seguretat de la informació. - Conèixer els conceptes fonamentals de la Ciberseguretat. - Analitzar les tipologies de la delinqüència tecnològica, prova electrònica i Forensic Readiness.
Abstract: - Conocer los conceptos básicos informáticos y el funcionamiento de un sistema de información que pueden afectar la seguridad de las organizaciones o las personas. - Conocer los componentes físicos de un sistema informático u ordenador y redes. - Conocer el proceso de auditoría de sistemas de información. - Analizar el Gobierno y la Gestión de las Tecnologías de la Información. - Estudiar los aspectos fundamentales de la Gestión de la Seguridad de la Información. - Analizar los principales estándares de Seguridad de la información. - Conocer los conceptos fundamentales de la Ciberseguridad. - Analizar las tipologías de la delincuencia tecnológica, prueba electrónica y Forensic Readiness.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Prevenció i Seguretat Integral [2502501]
Study plan: Grau en Prevenció i Seguretat Integral [1438]Català
6 p, 108.5 KB

Anglès
5 p, 105.9 KB

Castellà
6 p, 107.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-19, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir