Edició crítica i traducció de la versió llatina de les glosses de Raixí al Gènesi
Mellado Sánchez, Jana
Cruz Palma, Óscar Luis de la, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de l'Antiguitat i de l'Edat Mitjana)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Data: 2019
Descripció: 62 pag.
Resum: El treball és una edició crítica i traducció de la versió llatina de les glosses de Raixí al Gènesi. Hem situat al lector en el context històric i en la sistematització de les glosses. El pròleg i les glosses estan contrastades entre quatre manuscrits, els quals han estat descrits i d'on hem extret les característiques pròpies del text. De manera que hem hagut d'establir els criteris per a l'edició i hem comentat els fenòmens paleogràfics, morfològics i sintàctics. Finalment, proposem un Stemma codicum a partir de les conjuntives i disjuntives.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Estudis Clàssics [2500243]
Pla d'estudis: Grau en Estudis Clàssics [804]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Edició crítica ; Traducció ; Glosses ; Raixí ; Gènesi



62 p, 634.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Filosofia i Lletres. TFG

 Registre creat el 2019-07-24, darrera modificació el 2022-03-05



   Favorit i Compartir