Study of the problems and solutions of information aggregators : UAB mobile app
Kammach Montiel, Karim
García Font, Victor, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre de Recerca Ecològica i d'Aplicacions Forestals)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Fecha: 2019-07-01
Resumen: The modern era is essentially characterized by information technology. Notwithstanding data availability, there is the urge to design systems capable of providing information quickly and effortlessly for the user. This paper presents the development process of creating a content aggregator application that solves data overloading and location issues existing in the Autonomous University of Barcelona web services. This is achieved by implementing a serverless cloud function that scrapes the university web service, parses the results, and stores them to a database to satisfy the application requests.
Resumen: L'època moderna és essencialment caracteritzada per les tecnologies de la informació. Malgrat l'alt nivell de disponibilitat de dades, existeix la necessitat de dissenyar sistemes capaços de proporcionar informació de manera ràpida i amb el mínim nivell d'esforç per part de l'usuari per tal de facilitar el procés de cerca. Aquest article presenta el procés de desenvolupament per crear una aplicació que actua com agregador de contingut que soluciona les dificultats d'ubicació i sobrecàrrega d'informació que existeixen en el web de la Universitat Autònoma de Barcelona. Això s'aconsegueix mitjançant la implementació d'una funció al núvol sense servidor que col·lecciona dades del web de la universitat, analitza i modifica els resultats, i els guarda en una base de dades per tal de satisfer les peticions de l'aplicació.
Resumen: La era moderna está esencialmente caracterizada por las tecnologías de la información. A pesar de la alta disponibilidad de los datos, existe la necesidad de diseñar sistemas capaces de proporcionar la información de forma rápida y con el mínimo nivel de esfuerzo por parte del usuario para facilitar el proceso de búsqueda. Este artículo presenta el proceso de desarrollo para crear una aplicación que actúa como un agregador de información que soluciona las dificultades de ubicación y sobrecarga de información que existen en la web de la Universidad Autonóma de Barcelona. Esto se consigue mediante la implementación de una función en la nube sin servidor que colecciona datos de la web, analiza y modifica los resultados, y los guarda en una base de datos para satisfacer las peticiones de la aplicación.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès
Titulación: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Plan de estudios: Enginyeria Informàtica [958]
Documento: bachelorThesis ; Text
Área temática: Menció Tecnologies de la Informació
Materia: Agregador de contingut ; Rascador web ; Funció al núvol sense servidor ; Planificador de funcions al núvol ; Operacions ası́ncrones ; Agregador de contenido ; Función en la nube sin servidor ; Plamificador de funciones en la nube ; Operaciones asíncronas ; Content aggregator ; Web scraper ; Serverless cloud function ; Cloud function scheduler ; Asynchronous operations11 p, 3.5 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Escuela de Ingeniería. TFG

 Registro creado el 2019-08-27, última modificación el 2020-10-31   Favorit i Compartir