Treball de Fi de Màster [42318]
Roas Deus, David
Ballart Fernández, Pere
Cerdà, Jordi
Vega Ramos, María José
Pontón Gijón, Gonzalo
Torras Francés, Meri
Vilella Morató, Eduard
Penedo Picos, Antonio
Julià Garriga, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Master Thesis
Títol variant: Trabajo de Fin de Máster
Data: 2019-20
Resum: El Treball ha de ser absolutament original. El tema d'investigació queda a la lliure elecció de la persona discent i després de l'aprovació i conformitat del professor que accepti la seva direcció. Les dues persones treballaran sempre de comú acord i pautaran el ritme de treball, sessions de debat i correcció, així com l'assessorament corresponent. Aquest treball ha de donar compte de les competències adquirides després dels estudis realitzats durant el màster i evidenciar la seva aptitud per a l'elecció de temes de rellevància, la capacitat de desenvolupar-los i saber elaborar una proposta pròpia al respecte. En culminar el màster, la feina haurà de mostrar que l'alumnat s'ha format convenientment en els enfocaments, perspectives i mètodes de treball estudiats en els mòduls i saber donar compte de tal aprenentatge mostrant en la redacció d'un text que posi en evidència els objectius formatius que es pretenen. 1.
Resum: El Trabajo ha de ser absolutamente original. El tema de investigación queda a la libre elección de la persona discente y tras la aprobación y conformidad del profesor que acepte su dirección. Ambas personas trabajarán siempre de común acuerdo y pautarán el ritmo de trabajo, sesiones de debate y corrección, así como el asesoramiento correspondiente. Dicho trabajo debe dar cuenta de las competencias adquiridas tras los estudios realizados durante el máster y evidenciar su aptitud para la elección de temas de relevancia, la capacidad de desarrollarlos y saber elaborar una propuesta propia al respecto. Al culminar el máster, el trabajo habrá de mostrar que el alumnado se ha formado convenientemente en los enfoques, perspectives y métodos de trabajo estudiados en los módulos y saber dar cuenta de tal aprendizaje mostrándolo en la redacción de un texto que ponga en evidencia los objetivos formativos que se pretenden.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Literatura Comparada: Estudis Literaris i Culturals [4313178]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Literatura Comparada: Estudis Literaris i Culturals [1101]Català
3 p, 96.1 KB

Anglès
3 p, 96.1 KB

Castellà
3 p, 95.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2022-06-23   Favorit i Compartir