Pla d'empresa per la creació d'una revista digital : l'E-Journal
Lobo Martorell, Jaume
Maas Olivas, Marcel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: Plan de empresa para la creación de una revista digital : e-Journal
Additional title: Business plan for the creation of a digital magazine : the E-Journal
Date: 2019
Description: 107 pag.
Abstract: El creixement imparable de la indústria dels videojocs ha superat la barrera de la competitivitat. Cada cop s'ha instaurat més a la societat la revolució dels anomenats e-sports i la gent ha respost positivament a la acceptació d'aquests com a un esport més. Tal i com passa en el futbol o el bàsquet, la capacitat dels e-sports de moure masses és enorme. Aquestes masses necessiten estar informades de l'entorn dels esports electrònics amb un periodisme rigurós i compromès i, per tant, necessiten una plataforma que els faciliti aquests continguts. Aquí és on entre en joc l'E-Journal.
Abstract: El crecimiento imparable de la industria de los videojuegos ha superado la barrera de la competitividad. Cada vez se ha instaurado más en la sociedad la revolución de los llamados e-sports y la gente ha respondido positivamente a la aceptación de estos como un deporte más. Tal y como pasa con el fútbol o con el baloncesto, la capacidad de los e-sports de mover masas es enorme. Estas masas necesitan ser informadas del entorno de los deportes electrónicos mediante un periodismo riguroso y comprometido ergo necesitan una plataforma que les facilite estos contenidos. Aquí es donde entra en juego E-Journal.
Abstract: The uns toppable growth of the video game industry has overcome the barrier of competitiveness. The revolution of so-called e-sports has been increasingly established in society and people have responded positively to the acceptance of these as just another sport. As with football of basketball, the ability of e-sports to move masses is enormous. These masses need to be informed of the environment of electronic sports through a rigorous and committend journailsm ergo need a platform to provide these contents. Here is where E-Journal comes into play.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Periodisme [2501933]
Study plan: Graduat o Graduada en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte ; bachelorThesis ; Text
Subject: Revistes ; Videojocs ; Mitjans de comunicació de massa i esports ; Pla d'empresa ; Disseny de pàgines web107 p, 4.3 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies

 Record created 2019-09-18, last modified 2019-10-01   Favorit i Compartir