L'espai en blanc del ciclisme català : anàlisi de la situació actual a Catalunya
Planas Coll, Xevi
Puig Lobato, Josep Maria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Título variante: El espacio en blanco del ciclismo catalán : análisis de la situación actual en Cataluña
Título variante: The empty space in catalan cycling : analysis of the present situation in Catalonia
Fecha: 2019
Descripción: 54 pag.
Resumen: La creació d'un equip ciclista professional fa anys que és un tema recurrent en el ciclisme català, però tots els projectes que han vist la llum els últims anys han acabat frustrats. Entrevistant els protagonistes del món del ciclisme intentarem analitzar com afecta l'absència d'un equip català el creixement d'aquest esport a Catalunya. El resultat del projecte es recull en un reportatge audiovisual basat en les diferents entrevistes.
Resumen: La creación de un equipo profesional hace años que es un tema recurrente en el ciclismo catalán, pero todos los proyectos que han visto la luz en los últimos años han terminado frustrados. Entrevistando a protagonistas del mundo del ciclismo intentaremos ver cómo afecta la ausencia de un equipo catalán al crecimiento de este deporte en Cataluña. El resultado final del proyecto se recoje en un reportaje audiovisual basado en las entrevistas.
Resumen: The creation of a catalan cycling professional team has been a recurrent matter during the last years, but all the projects that came into existence have failed. Interviewing the main characters of the cycling world, we will try to analyse how the absence of a catalan team affects in the development of this sport in Catalonia. The final result of the project is an audiovisual report based on the interviews.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Periodisme [2501933]
Plan de estudios: Grau en Periodisme [971]
Documento: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Materia: Documentals ; Gèneres televisius ; Periodisme esportiu ; Catalunya ; Ciclisme



54 p, 3.7 MB



L'espai en blanc del ciclisme català
19:48, 94.3 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Ciencias de la Comunicación. TFG

 Registro creado el 2019-10-17, última modificación el 2022-05-01



   Favorit i Compartir